Roser

Roser

Find roser til haven hos Gasa Kolding. Hos Syddanmarks største leverandør af planter, blomster og frugt finder du både langstilkede og afskårne roser, som uden tvivl vil give dit hjem, kontor eller noget helt tredje et unikt præg. Roser er den formentlig mest populære, sensuelle og personlige blomst i Danmark, hvorfor der naturligvis også findes et bredt udvalg. Gasa Kolding er en samling af 60 forskellige gartnerier fordelt over hele region Syddanmark, hvor kvalitet er første prioritet. Det er dog på ingen måde ens betydende med, at prisen samtidig er høj, tværtimod forhandler vi alle roser til konkurrencedygtige priser, som endda ofte er under mange andre gartnerier. Dette er naturligvis særligt i forbindelse med vores auktioner, hvor roser ofte går til priser langt under det sædvanlige.

Få roser leveret til døren

Hos Gasa Kolding kan du få sat en fast samarbejdsaftale i stand, hvor vi leverer dine ønskede roser til hoveddøren på fastlagte tidspunkter. På denne måde slipper du for at indgive en bestilling hver måned, eftersom vi blot leverer den aftalte mængde når du har brug for det. Dette er særlig nyttigt, hvis du ofte mangler roser på kontoret eller som gaver til kollegaer og samarbejdspartnere. Hos Gasa Kolding bestræber vi os efter, at være din faste samarbejdspartner når det gælder levering af blomster, planter og frugt.

Som sagt er det særligt i forbindelse med vores mange auktioner, at du kan gøre et kup. Her vil diverse langstilkede og afskårne roser bliver solgt til spotpriser, som uden tvivl gør hele din blomsterhandel noget billigere og mere overskuelig. Vi sælger dog også uden det nødvendigvis er til auktioner, således har vi vores fastpris marked ligesom du kan gøre brug af vores Cash and Carry. Det er nemt at ligge en ordre hos Gasa Kolding, eftersom alt det kræver er, at du foretager en bestilling online eller ringer ind til vores personale of afgiver din ordre.

Røde roser er de mest populære, men der er naturligvis også mange andre muligheder for dig. Det afhænger helt og holdent af dit behov, som dækkes på bedste vis i kraft af vores store sortiment og servicemindede personale. Har du spørgsmål til din bestilling, leveringstid, vores sortiment eller noget helt fjerde er du velkommen til at kontakte os. Dette kan ske enten pr. telefon eller e-mail, hvorefter vi hurtigst muligt vil være behjælpelige med svar, vejledning og råd.

Kom godt i gang og byd på flotte roser i dag.

About the author

admin administrator