Gasa Kolding – Leverandør af Blomster, Frugt og Grønt

Gasa Kolding – Leverandør af Blomster, Frugt og Grønt

Gasa KoldingVi har hos Gasa Kolding et stort udvalg af friske varer indenfor både Blomster og Frugt og Grønt. Hvis du er forhandler af varer indenfor disse genre, så kan vi dermed også være en behagelig samarbejdspartner at få med indover til at sikre at du modtager altid friske varer hvor pris og kvalitet er blandt de bedste på markedet.

Vi ved at dine kunder forventer en høj kvalitet, uagtet om det måtte være i forbindelse med at man køber nye blomster som det forventes der har en vis holdbarhed eller om man i stedet køber frugt og grønt hvor friskheden i endnu højere grad er i højsædet. Du skal kunne stole på at din leverandør af begge varianter er pålidelig og gør et ordentligt forarbejde, så du modtager vare du har en mulighed for at lave profit på og som samtidig kan være med til at give din butik et godt navn i lokalområdet.

For at give dig de bedste betingelser og muligheder, så har vi salgspersonale som er engagerede i at gøre en forskel for dig. Ved at agerer som dine sanser ved køb af varer hos Gasa Kolding, så vil du få en virkelighedstro fornemmelse af de varer du bestiller, dermed får du også de rette værktøjer til at træffe et kvalificeret valg fremfor at skulle gætte dig til hvordan den egentlige kvalitet af varerne er når de ankommer til din butik.

Her er det i forlængelse af ovennævnte også en meget vigtig faktor, at vi leverer en stabil høj kvalitet, på den måde vil du kunne være forsikret om at de varer du modtager i næste uge er af samme kvalitet som dem du modtager i denne, i sidste uge eller for den sags skyld sidste år. Det giver dig en tryghed og du behøver ikke som tidligere bruge megen tid på kvalitetstjek og lignende.

Lad os varetage dine interesser med levering af varerne, så kan du koncentrere dig om og fokuserer på at skabe salg i din forretning. Har du spørgsmål til hvordan vi kommer i gang med at levere din frugt og grønt eller blomster, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, hvorefter vi gladelig guider dig frem til hvordan vi kan opnå den bedste samarbejdsaftale.

Vi ser meget frem til at høre fra dig og håber på et længerevarende samarbejde som kan skabe succes for begge parter.

About the author

admin administrator