Blomster engros

Blomster engros

Det er en tillidssag, at købe blomster engros, for ofte ser du som kunde ikke de blomster du køber, inden de bliver leveret. Det er derfor vigtigt for os, at blomsterne er friske og kvaliteten er i orden, når vi leverer til vores kunder.

Når du handler hos Gasa Kolding Holstebro, så sætter vi en ære i, at leverer friske blomster engros til vores kunder, og vi køber kun blomster af absolut topkvalitet. Vores indkøbere besøger løbende vores leverandører, sådan at vi er sikre på, at vi kan leverer de bedste varer til vores kunder. Vi køber kun ind hos udvalgte gartnerier i Danmark og resten af Europa. Vi deltager aktivt på flere af de store blomsterauktioner. Vi har mange års erfaring indenfor blomster engros, så når du vælger os som leverandør, så er du altid sikker på, at du modtager den bedst mulige kvalitet.

Blomster engrosHvis du bor i nærheden af Kolding eller Holstebro, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores udstilling, hvor du kan se vores blomster engros og du kan samtidig samle inspiration og få nye ideer til, hvordan blomster kan sammensættes. Derudover kan du også få en snak med vores meget engageret og professionelle medarbejdere. Skulle du få købt mere end du kan have med hjem i bilen, så har vi faste priser på fragt, så du altid ved hvad det kommer til at koste dig.

Hos Gasa Kolding Holstebro kan du købe blomster engros når det passer dig. Du kan i vores webshop bestille blomster 24 timer i døgnet, så du kan bestille lige når det passer dig. Du er dog også velkommen til at ringe til vores medarbejdere, der altid er parat med gode råd og vejledning til sæsonvarer der kunne passe til netop din butik. Vi kender vores kunder, så derfor er vi også i stand til at rådgive på en professionel måde.

Hos Gasa Kolding Holstebro kan du gøre en god handel med blomster engros.  Du har mulighed for at deltage i vores online auktion tirsdag og torsdag i hver uge. Der er mange der tror, at man på denne type af auktioner, skal købe en hel container af gangen – Dette er dog ikke rigtigt. Vi starter i langt de fleste tilfælde, med at sælge blot en kasse af den pågældende vare. Prisen på auktionen sættes ud fra udbud og efterspørgsel, så du har mulighed for at gøre en rigtig god handel. De indkøbte varer kan uden problemer leveres direkte til din butik til en fast pris. Hver uge deltager der indkøbere fra Jylland, Fyn og Nordtyskland.

About the author

admin administrator