Fjernauktion via internettet

Som kunde hos os, kan du købe på vores auktion hjemmefra via internettet:

(NB Kun forretningsdrivende kan benytte systemet)

Du er ikke længere afskåret fra at købe
på GASA KOLDING’s attraktive blomsterauktion.

Med din egen PC’er på kontoret eller i køkkenet
har du samme store sortiment til rådighed, som hvis
du befinder dig i auktionslokalet på GASA KOLDING.
Du vil se de video streaming af de varer der sælges samtidig med at varerne sælges.

Vi sørger for varerne bliver leveret ved din dør,
hvis du ønsker det.

På din PC-skærm kommer der hele tiden live video af de varer, der sælges, så du samtidig med, at du hører auktionarius fortælle om varen, kan se produktet.

Hvis du har andre gøremål samtidig med at auktionen kører, så kan du få systemet til at kalde på dig, når de kulturer, som du er interesseret i, skal sælges.

GASA KOLDING’s webauktion – også i daglig tale omtalt som fjernuret fungerer på den måde, at du på din PC’er har auktionsuret nøjagtig, som det findes i auktionslokalet på GASA KOLDING. Du ser ikke auktionarius, men du kommer i kontakt med ham i samme splitsekund, som du afgiver dit bud. Budet afgiver du ved at trykke på mellemrumstasten på din PC’er. Så siger du blot 2, 5, 7, 10 eller resten afhængig af, hvor mange kasser, bundter eller stk. du ønsker at købe.

Ønsker du ikke selv at afhente de købte varer på GASA KOLDING, så tilbyder vi mod betaling at klargøre dem til afhentning og leverer dem ved din dør.

De varer, der købes på webauktionen tillægges et procenttillæg på 4%, der er indeholdt i fakturaprisen.

Ved at være med på auktionen får du ikke alene de varer til din forretning, som du skal have, du bliver løbende præsenteret for det bredeste sortiment på markedet, kan købe til dagens priser og får i tilgift inspirationer af at se det brede udbud, der ligger på den absolut øverste halvdel af kvalitetsskalaen. Der skal ikke så meget udstyr til hos dig – en PC’er med nedennævnte specifikationer med en god internetforbindelse.

Når du er koblet op på webauktionen, må PC’eren ikke samtidig bruges til andre formål.

Er dit køb af en sådan størrelse, at du er interesseret i at komme med på web-auktionen, så kontakt os herom. Det bedste vil være at kontakte en af følgende personer:
Jørgen Skov (salgschef), Torben Gohr (snitblomster).